برای طراحی آرم ، طراحی لوگو ، طراحی نشانه ، طراحی لوگو تایپ نیاز به نرم افزار خاصی نیست که بشه گفت فقط و فقط باید با این نرم افزار طراحی بشن .البته برای طراحی لوگو بعضی نرم افزارهای بسیار ساده بوجود اومده که برای افرادی غیر طراح لوگو مناسبه و میتونین چندتا شکل گرافیکی رو کنار هم بزارین و یک شکل جدید سرهم کنین .
و کاری که این نرم افزارها انجام میده کلا با اصول طراحی لوگو مغایرت داره ، طراحی لوگو ابتدا از ایده پردازی شروع میشه و ایده پردازی برای طراحی لوگو کاری است که باید یک طراح لوگو و آشنا به اصول خط و گرافیک و رنگ شناسی و روانشناسی خطوط و رنگها انجام بده ، تا لوگوی با معنا و مفهوم برای شما طراحی بشه ، بنابراین با همین توضیح مشخص میشه که این نرم افزارهای ساده نمی تونن برای ایجاد یک لوگو ماندگار برای یک کسب و کار خاص به کار برده بشن.
یک طراح لوگو از چه نرم افزاری برای طراحی لوگو استفاده میکنه ؟
اگر علاقه مند هستین که بدونین یک طراح لوگو برای طراحی لوگو از چه نرم افزاری استفاده میکنه ، خدمتتون عرض کنم ، هر طراح لوگو از نرم افزاری که با اون راحته استفاده میکنه و نرم افزار خاصی برای طراحی لوگو وجود نداره ، نرم افزارهای مختلفی در حوزه طراحی گرافیک موجودن که بسیار حرفه ای هستن و امکانات بسیار کاملی دارن و هر طراح لوگو با توجه به سلیقه خودش بایک نرم افزاری که با اون احساس راحتی و توانمندی بیشتر میکنه ، طراحی لوگو رو انجام میده ، نرم افزار هایی مثل کورل دراو ، ایلستوریتور ، و حتی فتوشاپ .
برای طراحی لوگو بهتر است از چه نرم افزار هایی استفاده کنیم ؟
نرم افزارهای حوزه طراحی گرافیک به دو دسته ، نرم افزار های برداری و نرم افزار های پیکسلی تقسییم میشن و برای طراحی لوگو بهتر است از نرم افزارهای برداری استفاده بشه .
تفاوت نرم افزار های برداری و نرم افزارهای پیکسلی برای طراحی لوگو در چیه ؟
وقتی با نرم افزار های پیکسلی مثل فتوشاپ طراحی لوگو رو انجام بدین یک مشکلی وجود داره و اون هم اینه که اگر بخواین لوگو رو 10 برابر یا 100 برابر بزرگتر کنین ، کیفیت لوگو شما افت پیدا میکنه و کیفیت پایین میاد ، اما وقتی با نرم افزار های پیکسلی مثل کورل دراو طراحی لوگو رو انجام بدین هر زمان بخواین لوگو خودتون رو 10 برابر و یا 100 برابر و یا حتی بیشتر بزرگ کنین از کیفیت لوگو شما اصلا کم نمیشه . با این مثال و توضیح کوتاه تفاوت نرم افزارهای پیکسلی و نرم افزارهای برداری برای طراحی لوگو مشخص شد ، بنابراین بهتره طراحی لوگو رو در نرم افزارهای برداری انجام بدیم .
خروجی فایل نرم افزارهای طراحی لوگو :
بعد از طراحی لوگو با هر کدام از نرم افزار های برداری و یا پیکسلی در نهایت از لوگو طراحی شده خروجی گرفته میشه و تقدیم مشتری میشه ، اینکه بعد از طراحی لوگو با چه فرمتی فایل نهایی رو خروجی میگیریم و به مشتری تقدیم میکنیم بستگی به نیاز مشتری داره ، مثلا اگر بخوایم از لوگو داخل وب سایت خودمون استفاده کنیم به نحوی که زمینه لوگو دیده نشه از فرمت PNG استفاده میکنیم و در این فرمت خروجی گرفته و تقدیم مشتری میکنیم ، سایر فرمتهایی که ممکنه با توجه به نیاز برای طراحی لوگو استفاده بشه این موارد هستن : jpg – tiff – gif و ...
برخی از مقالاتی که در سایت لوگو 20 ، درباره طراحی لوگو نوشه شده بهتون پیشنهاد میکنم .
انواع لوگو ، انواع نشانه ، انواع مارک ، انواع آرم
لینکهای سفارش : سفارش طراحی لوگو مشهد ، تعرفه طراحی لوگو
امیدوارم از خوندن این مقاله لذت برده باشین ، اگر این طور بوده لطفا با استفاده از دکمه های سمت چپ این مقاله به اشتراک بزارین .
اگر سوال یا نظری دارین خوشحال میشم در کادر زیر برای من وارد کنین .
ارادتمند : رضا نکوئی ، مدیر وب سایت لوگو 20